Kurssit

Alla erilaisia kurssivaihtoehtoja.

KONTAKTI KUNTOON - kurssilla keskitytään kontaktin ja yhteistyön harjoitteluun eri tilanteissa ja eri paikoissa. Harjoitellaan mm.  oikean käytöksen vahvistamista ja  häiriöiden sietämistä sekä tehdään ohitusharjoituksia. Kurssin kesto on 3 kertaa ja mukaan sopii min 3 - max 6 koirakkoa. Hinta 35e/koirakko.

HULIVILI - koirille joiden on vaikea keskittyä toisten seurassa. Perusasioita hallintaan -harjoitellaan esim. kontaktia, taluttimessa kulkemista ja rauhoittumista. Koirat harjoittelevat aluksi tarvittaessa yksitellen.

Kurssin kesto 4 kertaa ja mukaan sopii min 2 - max 4 koiraa. Hinta 45e/koirakko. 


NAKSUTIN TUTUKSI -teematunnit

Mikä on naksutin ja miten sitä käytetään? Mitä sillä voi opettaa? Oletko joskus hankkinut naksuttimen, mutta et ole juuri sitä käyttänyt?

Naksuttimen teematunneilla opetellaan naksuttimen käyttöä koiran koulutuksessa: opetellaan mm. naksuttimen oikea-aikaista käyttöä ja palkitsemista, ehdollistetaan koira naksuääneen, opitaan mitä on sieppaaminen . Mukaan sopii 2-4 koirakkoa. Kaksi kurssikertaa.  Hinta 25 e.


ARKATASSUJEN OMA TUNTI - teematunnit

Jännittääkö koirasi vieraita ihmisiä, pelkääkö se autoja tms? Arkatassujen teematunneilla tutustutaan siedättämisen ja vastaehdollistamisen menetelmiin apuna koulutuksessa. Harjoitellaan lukemaan koiran elekieltä ja mietitään koiralle sopivaa korvaavan käytöksen kouluttamista.

Mukaan sopii 2-4 koirakkoa, tarvittaessa koirat harjoittelevat ensin yksin. Kaksi kurssikertaa. Hinta 25 e.


PENTUKURSSI

Pentukurssilla lähdetään liikkeelle kontaktista ja harjoitellaan erilaisia arjen taitoja mm. luoksetuloa, käsittelyä ja hihnakäytöstä sekä rauhoittumista.

Kurssin kesto 4 kertaa ja mukaan sopii min 3- max 6 koiraa. Hinta 45e/koirakko. Koiran rokotusten tulee olla voimassa paitsi pikkupennuilla rokotukset tulee olla iän mukaisesti annettuna.

PERUSTAIDOT HALLINTAAN -kurssi

Tällä kurssilla harjoitellaan erilaisia arjessa tarvittavia taitoja ja peruskäskyjä mm. kontaktia, talutinkäytöstä, luoksetuloa, paikallaoloa ja käsittelyä. Hiotaan myös ohjaajan koulutustaitoja yhä paremmaksi.

Kurssin kesto 4 kertaa ja mukaan sopii min 3- max 6 koiraa. Hinta 45e/koirakko. Koiran rokotusten tulee olla voimassa.

YHDESSÄ KULKIEN -kurssi

Kurssilla harjoitellaan palkitsemista, kontaktia ja ryhmässä oloa sekä opetellaan hyödyntämään eri keinoja talutinkäytöksen parantamiseksi kunkin koirakon tarpeiden mukaan.

Yhden kurssikerran kesto 1-2 tuntia ja mukaan sopii min 3- max 6 koiraa. Hinta 10e/kerta.

PERUSJATKIS - kurssi

PerusJatkis - kurssilla jatketaan  harjoittelua ja otetaan treenin alle erilaisia liikkeitä, lähdetään lisäämään kestoa, ehkä yhdistelläänkin  -  paikallaoloa, luoksetuloa, seuraamista jne. Vahvistamme jo opittuja asioita ja vaikeutetaan harjoituksia. 

Kurssin kesto 4 kertaa ja mukaan sopii min 3- max 6 koiraa. Hinta 45e/koirakko. Koiran rokotusten tulee olla voimassa.